Turkmenistan

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Turkmenistan

Proprietate de vânzare în Turkmenistan

Turkmenistanul este un stat central asiatic care se învecinează cu Afganistan, Iran, Kazahstan și Uzbekistan. Are vedere la Marea Caspică. Până în 1991 a făcut parte din Uniunea Sovietică. Este bogat în zăcăminte de gaz și capitala sa este Ashgabat.

Sunteți interesat de o proprietate de vânzare în Turkmenistan? Turkmenistanul are a cincea cea mai mare rezervă de gaze naturale din lume, dar și unul dintre cele mai corupte și represive guverne din lume, deci nu este un loc bun în căutarea unei proprietăți de vânzare. Până de curând, marele Turkmenbashi Niyazov, printr-un imens cult al personalității, a concentrat puterea în totalitate în a sa

mâinile, controlează mass-media, interzicea opera, baletul, barba, părul lung și reproducerea muzicii înregistrate în timpul evenimentelor publice.

Turkmenistanul permite închirierea de terenuri străinilor, pentru orice perioadă. Dar riscurile sunt mari. Nu în ultimul rând este riscul cursului de schimb prezentat de moneda Turkmenistanului, Manat. În timp ce sectorul imobiliar a avut succes în multe părți ale lumii, există cel puțin un loc în plină expansiune: Turkmenistan.

În centrul orașului, exproprierile continuă în timp ce fostele cartiere sovietice sunt distruse pentru a face loc spațiilor verzi mari și străzilor noi presărate cu clădiri. Pe lângă clădirile administrative, s-au materializat și zeci de clădiri rezidențiale cu fațade de marmură. Astfel, aceste proiecte pot oferi multe proprietăți de vânzare în Turkmenistan.

Cei doi mari jucători ai acestei construcții sunt companii franceze și turcești, iar concurența devine dură. Desigur, Ashgabat nu este singurul loc care beneficiază de boom-ul construcției. O mulțime de bani se revarsă într-o zonă turistică planificată din orașul port Turkmenbashi.

  •  
    Mutarea în Turkmenistan. Expatriați și trăiți în Turkmenistan.

        Republica Turkmenă, în inima Asiei Centrale, ar putea fi o alternativă viabilă la monotonia zilnică. Zonele asiatice nu sunt adesea luate în considerare atunci când căutați un loc unde să vă relocați. Acest lucru se datorează parțial lipsei de stimuli și încrederii în astfel de realități p ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 13205

DE VÂNZARE 3 camere, Turkmenistan, Ashgabat, Ashgabat, villanova strisaili

484,933.40RON
DE VÂNZARE
3 camere

378 m²
Superb apartament de trei camere de vanzare pe o locatie excelenta in semicentral.
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB